Lisää Kahvia, Больше Кофе!

Seuraa kahvilavinkki.

Pikkuinen hipsterimaineen saanut kahvila Больше Кофе! (Bolshe Kofe!) majailee bunkkerin näköisessä rakennelmassa Gorkovskayan metroaseman ja Nevan puolivälissä. Sen erikoisuuksia ovat tatuointeihin hurahtaneet tarjoilijat, eriparikahvikupit, ylenpalttinen krääsä & kitsch, kaupungin paras 43 ruplan espresso ja alueen lastenvaunukansan tukikohdaksi muodostunut terassi, joka sulkee syksyllä viimeisenä ja aukeaa keväällä ensimmäisenä.

Tarjolla myös muita etiopialaisista kahvipavuista valmistettuja erikoiskahveja ja pietarilaisittain hyvin poikkeuksellisesti jopa suodatinkahvia (77 ruplaa), isoja mukillisia vaahtokarkkikaakaota, makeita ja suolaisia leivonnaisia, erilaisia puuroannoksia sekä hyvänä päivänä keittoja, salaatteja ja panineja.

Больше кофе! (Bolshe Kofe!) Aleksanterinpuistossa (Александровский парк, Aleksandrovskiy park), noin 50 metriä Gorkovskayan metroasemalta etelään Pietari-Paavalin linnoitusta kohti.

Kahvilalla ei ole kunnollisia nettisivuja, mutta on esitelty karttoineen päivineen esimerkiksi mainiossa KudaGo-porttaalissa ja VKontaktessa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Lisää Kahvia, Больше Кофе!

 1. Onpa kivan näköistä! Sellainen kodikas tunnelma. Mikä muuten on ruplan kurssi; onko Pietarissa siis selkeästi edullisempaa kuin Helsingissä vai päinvastoin?

  Tykkää

  1. Vastaus vailla skandeja, yrita kestaa: Paivan kurssi on suunnilleen 54,3 eli pudonnut reilusti huippulukemista. Siita huolimatta Pietari on yleiselta hintatasoltaan edelleen huomattavasti Helsinkia halvempi: Americano kahvilassa 50-120 ruplaa, kilo tuontiomenoita lahikaupassa 70 ruplaa, yo hyvassa kolmen tahden hotellissa alkaen 700 ruplaa/2hh , bensa 33 ruplaa litralta.

   Ruokakorissa nakyva huima hintaero saattaa selittya osin sillakin, etta taalla edullisten tuotteiden (”Rainbow ja X-tra”) valikoima on laajempi kuin Suomessa – ja pakotteidenkin vuoksi kaupassa on mita ihmeellisempia merkkeja ties mista!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s